Onze pony’s

Naast onze goedgekeurde hengst Restar Victor, hebben wij nog een jonge hengst op stal staan. Deze Fellend Santana (Greenholme Tracey X Loyd van de Bosrand) zal volgend jaar voor het eerst op de keuring verschijnen. Santana is een rastypische pony met goede beweging en vrij van FIS, wat hem een interessante hengst maakt voor de fokkerij.

Ook beschikken wij over een 7-jarige ruin, Leopold Lion van de Biestaete Hoeve. Deze pony heeft prachtig behang en wordt zowel onder het zadel als aangespannen gereden, wat hij beiden niet onverdienstelijk doet. Leo heeft op verschillende Fell pony dagen zowel onder het zadel als aangespannen een eerste prijs behaald.

Sinds een paar maanden hebben wij 2 jonge merries op stal staan, die geïmporteerd zijn uit Engeland. Deze merries komen uit een halfzus van onze Victor. Restar Lucky Holly is een 3-jarige merrie en drachtig van de Engelse hengst Lunesdale Dylan. Wij zijn erg benieuwd naar het veulen dat volgend jaar mei wordt verwacht.
De andere merrie is de 2-jarige Restar Lucky Ivy. Haar vader Lunesdale Warlord was dit jaar kampioen van de hengstenshow in Engeland.


Wij hebben zo nu en dan een pony/veulen te koop. Ook weten wij vaak diverse pony's te koop staan. Mocht u op zoek zijn, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.